Dovolujeme si Vám představit nábytek značky Giorgetti s více než stoletou tradicí v oblasti luxusního nábytku z Itálie. Spolupracuje s předními mezinárodními architekty a designéry jako Massimo Scolari, Léon Krier nebo Chi Wing Lo.

Stále rostoucí společnost nabízí unikátní nábytek s neotřelým designem a výbornou kvalitou. Vyniká na designové scéně nejen pro svou tradiční a manuální výrobu, ale i pro vysokou kvalitu surovin a důraz na detailní zpracování.

Novinky z Milána

Giorgetti pěstuje svou identitu jak v klasickém tak i v moderním designu. Vytváří autentický a nadčasový avantgardní styl. Design výrobků je často ovlivněn jazyky umění a módy, jako je například postel Pochette, navržena Robertem Lazzeronim, pro kterou byla vzorem kabelka ve tvaru psaníčka. Jedná se o jednoduchý kus nábytku, jehož přesné linie a tvary vytvářejí estetické rovnováhy.

Na veletrhu Salone del Mobile 2016 společnost Giorgetti představila silné, lineární a geometrické tvary v moderním stylu, které se zcela přizpůsobují preferencím klienta tak, aby vyhovovali všem jeho požadavkům. Dřevo, jeho čistota, krása a lehkost v jednoduché místnosti je doplněna textilními detaily a předměty ve skle. Nová kolekce tvoří exkluzivní a univerzální řešení, jak pro soukromé rezidence, tak i pro luxusní kanceláře.