Píše se rok dvacet dvacet a Nobis Studio slaví dvacet let od svého založení. Z malé kanceláře, kterou Lenka Kurečková na přelomu tisíciletí otevřela v pražské Nekázance, se postupem času stalo významné interiérové studio se sídlem v Dlouhé ulici a impozantním rejstříkem náročných realizací se zvučnými jmény lokací i majitelů.

 

Letos budu mít firmu dvacet let a je to moje srdcovka. Je to jako moje další dítě,“ říká Lenka Kurečková, která řadu let patří do žebříčku Nejvlivnějších žen Česka, který každý rok sestavuje časopis Forbes. Od doplňků v interiéru se posunula ke kompletní stavařině, v jejím portfoliu najdete nejprestižnější tuzemské realizace a ráda dělá věci po jinak – po svém.

 

Nejen o přístupu k práci a jednotlivým realizacím, si můžete přečíst v novém rozhovoru, který majitelka Nobis Studia, Lenka Kurečková, poskytla pro časopis Forbes.

 

 

 

 

Březnový FORBES s Nobis Studiem a majitelkou Lenkou Kurečkovou Březnový FORBES s Nobis Studiem a majitelkou Lenkou Kurečkovou Březnový FORBES s Nobis Studiem a majitelkou Lenkou Kurečkovou Březnový FORBES s Nobis Studiem a majitelkou Lenkou Kurečkovou Březnový FORBES s Nobis Studiem a majitelkou Lenkou Kurečkovou Březnový FORBES s Nobis Studiem a majitelkou Lenkou Kurečkovou